Over deensewinkel

 Over ons,

Deensewinkel is ontstaan uit onze liefde voor Denemarken en de bijzondere producten.

Met de zeep zijn we begonnen. Omdat vooral Stephanie niet goed tegen de huidverzorgingsproducten kan die bij de drogist verkrijgbaar zijn, speuren we altijd naar zeep enzo. In Denemarken vonden we de zeep van Sæbeværkstedet uit Karlslunde. Testen, cadeau geven en reacties peilen heeft ertoe geleid de verkoop van de zeep in Nederland te verzorgen. Naast de zeep van Sæbeværkstedet is er ook zeep van badeAnstalten. Alle zepen worden handmatig gemaakt. Die van Sæbeværkstedet worden gemaakt met puur biologische ingrediënten. Enkele zepen van badeAnstalten zijn zelfs veganistisch.

De Hoptimist is het meest optimistische poppetje uit Denemarken. De Hoptimist-familie bestaat al sinds 1968. In Denemarken kom je ze overal tegen.

Denemarken is ook bij uitstek het land van de kaarsen. In Løgum Kloster is een grote kaarsenfabriek gevestigd. Deze fabriek verscheept kaarsen over de hele wereld. Wij kiezen voor de gekleurde waxinelichtjes en tuinkaarsen. De waxinelichtjes bevatten maximaal 0,05% olie waardoor ze niet of nauwelijks walmen. De tuinkaarsen echter bevatten zoveel olie dat ze niet uitwaaien, tenzij het echt stormt.

Nu is de webwinkel nog aangevuld met glaskunst en vilt maar dat kan in de toekomst veranderen.

Snuffel rond in onze webwinkel en heeft u suggestie voor het assortiment laat het ons dan weten.

Stephanie en Erik van Woudenberg